فضای کار اشتراکی مختص استارتآپها یا افرادی است که ایده جدید یا مهارت مناسبی دارند و میتوانند بهصورت فریلنس کار کنند، اما به دلایل مختلفی از جمله نبود شرایط و امکانات مناسب کاری، نیاز به کار گروهی و… نمیتوانند در خانه کار کنند.
در این مقاله، به معرفی یک راهحل مناسب برای کارآفرینها و فریلنسرها میپردازیم تا علاوه بر اینکه به نوآوریهای خود میپردازند، هزینه زیادی هم متقبل نشوند و در عین حال با شبکهای از نوآوران آشنا شوند. علاوه بر اینکه، فهرستی از فضاهای کار اشتراکی ایران را به شما معرفی میکنیم.
فضای کار اشتراکی چیست؟
CoWorking Space یک مدل ارائه خدمات به کسبوکارها است که یک دفتر کار اشتراکی را برای افراد مستقل یا همکار تأمین میکند.
کاربر فضای کار مشترک معمولاً خویشفرما یا فریلنسر است. ازآنجاییکه برخی از کسبوکارها هم توان مالی کافی ندارند، از فضای کار اشتراکی استفاده میکنند تا دفتر و امکانات کاری برای پرسنل خود فراهم کنند. شرکتهای بزرگ هم هنگامیکه تعداد زیادی پرسنل در یک مقطع زمانی دارند از امکانات فضای کار اشتراکی بهره میبرند و معمولاً تعداد مشخصی عضویت در این فضا میگیرند.
مالک فضای کار اشتراکی معمولاً یک فضای کاری به همراه امکانات و تجهیزات اداری تأمین میکند. ویژگیهای متداول فضاهای کار اشتراکی شامل موارد زیر است:
- فضای کار اشتراکی
- دسترسی شبانهروزی
- اتاق کنفرانس قابل اجاره و رزرو
- اینترنت وای فای
- تلفن، فکس و پرینتر مشترک
- سیستم تلفن داخلی
- آشپزخانه، دستشویی و سالن انتظار مشترک
فضاهای کار اشتراکی از مدلهای متفاوت کسبوکار استفاده میکنند؛ مثلاً برخی از آنها که بهصورت مشترک مدیریت میشوند، سازمان غیرانتفاعی هستند و فقط مبلغی بابت تأمین هزینههای دفتر دریافت میکنند؛ اما مدلهای دیگر حق اشتراک ثابت دارند یا بر اساس تعداد روزهای استفاده از فضا در هفته، ماه یا سال اجاره دریافت میکنند. معمولاً، یک فضای کار اشتراکی گزینههای متفاوتی ارائه میدهد تا مناسب نیاز افراد مختلف باشد. برخی سازمانها مکانهای مختلفی دارند که اعضا میتوانند به همه آنها دسترسی داشته باشند اما سایر فضاها «ویزای فضای کار اشتراکی» صادر میکنند تا اعضا به همه ساختمانهای عضو گروه دسترسی رایگان داشته باشند.
:: بازدید از این مطلب : 416
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0